Follow this blog with bloglovin

Follow Meg-på godt og vondt!

søndag 6. mars 2011

Husmorsblogg; fastelavensboller.

I dag er det fastelaven og i god tro mot tradisjoner så blir det servert fastelavensboller her i heimen.
Mange sliter med korte dager,travle tider og masete barn og i den forbindelse ønsker jeg å dele av min husmorerfaring. Med mine boller får du mer kvalitetstid med barn og mann og kan leve opp til det opptimale mål av alle mål; nemlig husmorsmålet.
Oppskriften er en tanke komplisert,så jeg vil gå gjennom den sammen med deg, trinn for trinn.
Lykke til og god fastelaven.

Steg 1. Kjøp inn de nødvendige råvarer på pitteliten overdyr søndagsåpen butikk nær deg.
 Steg 2; Ta ut matvarene fra bærepose.
 Steg 3; Ta pause i matlagingen og ta bilde av den fine blå himmelen.Det er viktig at en ikke sliter seg ut.
 Steg 4; Ta bilder av råvarene. Få oversikt.Mangler det noe?
 Steg 5; Ta en bolle ut av bolleposen.
 Steg 7; Del bollen i to med en dårlig biffkniv fra spice.
 Steg 8; Sprut ut krem fra en kremboks. Pass på at kremen havner på bollen og ikke andre steder.
 Steg 9; Åpne vaniljekremen med tennene om du ikke har saks veldig lett tilgjengelig.
 Steg 10; Putt vanilgekremen på bollen med en skje som vist på bildet.
 Steg 11; Sikt så over litt melis for pynt.
 Steg 12; Den ferdige bollen ser slik ut.
 Steg 13; Repeter denne handlingen, men med en ny bolle. Da får du nemlig flere fastelavensboller.
 Steg 14; Server til samboer/gjester.

 Steg 15; Etegilde.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar