Follow this blog with bloglovin

Follow Meg-på godt og vondt!

fredag 15. oktober 2010

Multitasking

Her sitter jeg, midt i natten, og hører på Lissie. Jeg har et halvt øye på "South Park", leter etter interessante blogger og har våkne fantasier om fersk, lun sjokoladekake.

Jeg geier ikke å sove.

Dersom jeg hadde lagt hodet på en hodepute og forsøkt å slappe av, så hadde jeg nok sovnet umiddelbart. Men istedenfor er jeg i full gang med unyttig multitasking inn i disse mørke nattetimer. Nei, jeg tasker ikke på meg selv!

Og jeg er tom for kaffe.

Lurer på hvordan jeg skal flette hendene mine rundt en slik konsertbillett til Lissie-konsert på John Dee i november. Hater når alle pengene mine må gå til ufornuftige ting som regninger og mat og slikt. Hva skal vi med de?
Nazistene har jo totalt misforstått tegningen. Det er ikke Jødene som er onde. Det er regninger. Det er de man burde utryddet.
Bush og for den saks skyld. Istedenfor å krige i Irak og Afghanistan, så burde de kriget mot regninger.
Ja til utrydding av regninger.

Også var det denne sjokoladekaka da.*sukk*

Den siste helga i oktober skal jeg passe nevøen min og gutten til ei venninne av meg.
Vi skal tilbringe lørdagen opp i skogen, ved Fjellhamar og bygge hytte, grille pølser og være vill"menn" i noen timer. Og da, når vi kommer oss i hus igjen, skal jeg sette gutta til å skjære eplebiter. Så blir det barne-tv, eplekake og hjemmelaget kakao. Der har vi lørdagsgodteriet der.

Nei, nå må det bli natta. Jeg må rydde rommet mitt, jeg må trene og ha et liv før veiene fører meg til Linn, Nannestad og karaoke for kvelden.
Peace out!

4 kommentarer:

  1. Bare opplyse om at det er FN som kriger i Afganistan og ikke Bush alene!! rak ja... Der er det Bush men Afganistan er nok du med på også jenta mi :o)

    SvarSlett
    Svar
    1. Seks år senere og seks år klokere... FN kriga ikke. NATO kriga! Og den jenta mi kan du ta lang sats og stappe et sted hvor bushen vokser villt!

      Slett
  2. En anonym hersketeknikk:)
    Men joda, FN og.
    Men det betyr ikke at jeg støtter krigen.

    SvarSlett